Sepet
Sepetinize ürün ekleyin!
Andres Gallardo Kimdir?

Andres Gallardo Kimdir?

Porselen işçiliğiyle sanatsal takı tasarımlarına hayat veren Andres Gallardo ve Marina Casal sanat dünyasının ilgisini çeken tasarımcıları arasında yer alırlar. Mücevher tasarımında post modern akımının öncüleri olan bu ikili, eşsiz takı koleksiyonları hazırlar. Bann Art & Design olarak sanatı hayata aktaran kullanılabilir sanat eserlerini sizinle buluşturuyoruz. Dünyaca ünlü bu tasarımcıların çok özel koleksiyonlarını sitemizden inceleyebilir ve bizimle hayatıza sanatı daha fazla sokabilirsiniz.

Première Classe’da en iyi tasarım yapan yeni moda takı markası seçilen Andres Gallardo, takı tasarımlarını sayfalarımızda detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Antik hikâyeleri çağdaş takı ve aksesuarlarda yeniden yorumlayan Gallardo, şiirsel ve güçlü tasarımlar sunarken, antika dükkânlarında ve bitpazarlarındaki porselen parçalardan elle işlenmiş benzersiz parçalar yaratır.

Kırık Porselen adlı projesiyle bu hikâyeye başlayan tasarımcı, İspanyol ve Portekiz zanaat ustalarıyla çalışır. Porselen bir kolaj olarak parça kompozisyonlu kolye koleksiyonu takı modasına yepyeni bir tarz kazandıran tasarımcının en özel çalışmalarına sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Kırık Porselenlerden Eşsiz Mücevherlere Yaratıcı Tasarım Yolculuğu

Kırık Porselen projesi tasarımcıların yaratıcı mücevher tasarımlarına ilk adım attıkları projedir. Bir dizi porselen figürünü elle işleyerek yeniden yorumlayan tasarımcılar ilk kolye koleksiyonlarını bu şekilde yaratmış, bu yaratıcı mücevher tasarımları kısa sürede uluslararası başarılar kazanmıştır. Artan talepleri karşılamak için tasarımcılar yeni porselen parçalar yaratmaya başlamış ve zanaat atölyeleri ve zanaatkârlar ile büyük ve güçlü bir ekip olmuşlardır.

Şimdi İspanya’da kalan son geleneksel porselen atölyelerinde üretilen porselen parçalar, bu tasarımcıların ellerinde yeni koleksiyonlara hayat buluyor. Çağdaş estetikle geleneksel zanaat değerlerini birleştiren Gallardo, ana unsur olarak porselen kullanmaya devam ederken, kendini sanatı ile çok özel bir şekilde ifade eder. Yaratıcı tasarımcıların eşsiz takı tasarımlarını Bann Art & Design olarak sayfalarımızda bulabilir ve orijinal sanat eseri niteliğinde takı siparişlerini güvenle verebilirsiniz.

Andres Gallardo Markasının En Etkileyici Takı Tasarımlarını Keşfedin

Dünyanın dört bir yanında sanatsal takı markası olarak tanınan Andres Gallardo, büyüleyici avangart takı örnekleri sunar. Porselen kolyelerde ay, çiçek veya panter gibi figürler dikkat çeker. Tavşan ve ay gibi figürlerin yan yana geldiği sofistike tasarımlar etkileyicidir. Sanat ve moda dünyasının bir çok tanınmış ismi, sanatçının derin hayal gücünü yansıtan bu porselen kolyeleri tercih eder. Siz de ünlü tasarımcıların sanatsal değeri çok büyük olan bu takı modellerini Bann Art & Design olarak sunduğumuz satış güvencesiyle tercih edebilirsiniz.

Orijinal el yapımı Gallardo kolye tasarımlarını sitemizden kolay şekilde sipariş edebilir, son koleksiyonlarını da takip edebilirsiniz. Dünyanın dört bir yanındaki seçkin butiklerde sergilenen takı modellerini Bann Art & Design olarak sayfalarımızda bulmak çok kolay. Özel tasarım sanatsal ürünler, ayrıcalıklı parçalar olduğundan çabuk tükenebilir. Sitemizi takip ederek en değerli parçaları ilk önce siz değerlendirebilirsiniz.

Share this post:

Eski Kayıtlar Yeni Kayıtlar

Yorum Yap

Translation missing: tr.general.search.loading