Sepet
Sepetinize ürün ekleyin!
Bann Art & Design - Hande Sönmez Kimdir

Hande Sönmez Kimdir?

Mekânsal estetiğe sanatsal boyut katan modern yorumlarıyla Hande Sönmez, minimal tasarımları sunar. Çamur şekillendirme ve sırlama sanatlarını fonksiyonel ürünlere yansıtan sanatçı, tarihin büyülü hikâyelerini kullanılabilir sanatsal objelere dönüştürür.

Sönmez’in tasarım yolculuğunda insanlık tarihi kadar eski seramik sanatını yeniden biçimlendiren çalışmalar bulunur. Sanatçının kâse, tabak, abajur veya vazo gibi kullanılabilir sanatsal objelerini Bann Art & Design koleksiyonlarımız arasında bulabilirsiniz. Geleneksel Anadolu el sanatlarının izlerini ve İstanbul’un masalsı tarihini sanatçının fonksiyonel tasarımlarında kolayca görebilirsiniz.

İnsan yaşamını aşarak sonsuza uzanan seramik sanatının en güzel örneklerini Hande Sönmez’in sanatsal objeleri arasından seçebilirsiniz. Sönmez’in tescilli markası İstanbul, dünya çapında tercih edilen ürünler sunar. Günlük hayata sanatsal değer katan tasarım markası İstanbul ürünlerini Bann Art & Design’da sizlerle buluşturuyoruz.

Hande Sönmez’in Kullanılabilir Sanatsal Objelerini Bann Art & Design Penceresinden İnceleyin

Bann Art & Design olarak dünyaca ünlü sanatçıların ve tasarımcıların yaşamın içinde sanat yaratmalarına imkân tanıyan pencereler açıyoruz. Kullanılabilir sanatsal objeleri herkesin kolay ulaşabileceği şekilde sunarak, sanatı hayat daha fazla sokuyoruz. Hande Sönmez’in seramik sanatına modern yorumlar getirdiği kullanılabilir sanatsal objelerini sayfalarımızda detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Sönmez mekânsal tasarımlar yaparken sanatsal mekânları tamamlayacak objelerin eksikliğini fark etmiş ve bu boşluktan yeni hikâyeler yaratmış başarılı bir tasarımcıdır. Çok özel tekniklerle kendi atölyesinde etkileyici çalışmalar yapmakta ve zamanın kırıldığı hayatın yeniden yorumlandığı fırınlardan eşsiz ürünler çıkarmaktadır. Nazar kâse, nazar tabak, göz vazo gibi tasarımları oldukça popüler ürünler olup, bunlar dekorasyonlarda tarz yaratan ürünler arasında yer alır.

Yaşam alanlarına sanatsal dokunuşlar katmak isteyenler için sanatçının kullanılabilir objeleri mükemmel seçenekler yaratır. Torna abajur tasarımları aydınlatma olanaklarında sanata yer açarken Bann Art & Design güvencesiyle sitemizden de sizlere ulaşır. Kulaklı vazo, hatlı vazo gibi Anadolu antik kültürünü yansıtan sanatsal ürünleri de değerlendirebilirsiniz. Hat sanatını modern dokunuşlarla çömleklere yansıtan sanatçı, bizim için özel tasarımını yaptığı AŞK, HİÇ VE SABIR çömleklerine sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Zamanı Aşan Seramik Sanatının Büyüsünü Evinizde Hissedin

Seramik sanatına âşık olan Hande Sönmez, bu aşkı yaşamsal alanlara yaymak için kullanılabilir sanatsal objeler üretirken, torna ile seramiği biçimlendiren sanatçı kâse gibi mutfakta kolaylık sağlayacak ürünler de sunar. Lava küçük kâseler seramik sanatının büyüsünü minimal tasarımlar olarak yansıtır.

Bann Art & Design olarak kullanılabilir ve dokunabilir modern sanat anlayışıyla, Sönmez’in ürünlerine güvenle ulaşabileceğiniz bir platform sunuyoruz. Sadece sanatsal değeri olan yetenekli sanatçıların elinden çıkan ürünleri sizinle buluşturuyor, dünyaca ünlü sanatçıların ve tasarımcıların birbirinden etkileyici ürünlerine en güvenli şekilde ulaşmanızı sağlıyoruz. Zamanı aşan seramik ürünleri evinizde uzun yıllar sanat estetiği ile kullanabilirsiniz. Hande Sönmez’in atölyesinden çıkan her biri sanatsal tasarım ve zanaat ustalığı ile işlenmiş ürünleri, dekorasyonunuza katarak tarzınızı sanatla bütünleştirebilirsiniz.

Share this post:

Eski Kayıtlar Yeni Kayıtlar

Yorum Yap

Translation missing: tr.general.search.loading